Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen

Cursus Kwaliteitsborging voor het Bouwen

InterConcept en PlanGarant bieden u aan, de cursus Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB).

De WKB is met ruime meerderheid aangenomen door de Tweede Kamer. Het ligt nu voor bij de Eerste Kamer maar de verwachting is dat dit dossier, in tegenstelling tot de Tweede Kamer, hier niet heel erg lang blijft liggen.
Maar welke impact heeft deze wet nu eigenlijk voor de zelfstandig ondernemer. Kan ik blijven toetsen en/of toezichthouden, wie is dan mijn opdrachtgever, moet ik gecertificeerd zijn. Zo maar een paar vragen die naar voren kunnen komen.

Doel:

De cursus geeft u inzicht in de belangrijkste wijzigingen. Praktisch en helder zetten we op een rijtje wat de kansen en consequenties voor uw bedrijf zijn. 

Voor wie:

Zelfstandig ondernemers (zzp'ers) die te maken kunnen of willen krijgen met de effecten van de invoering van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen.

Inhoud:

  • Waarom de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen?
  • Welke onderdelen heeft de wet?
  • Welke verschillende (kwaliteits-)rollen zijn er te onderscheiden?
  • Wie is/ wordt mijn opdrachtgever?
  • Moet ik voldoen aan/ werken met een instrument?
  • Moet ik bekend/ onderdeel zijn van een register?
  • Kan ik zelfstandig verder of moet ik een onderdeel worden van...
  • Met welke aansprakelijkheden kan ik te maken krijgen?

Door wie:

De docent is een deskundige op het gebied van de inhoud van de wet en heeft reeds 3 jaar werkervaring met de uitvoeringseffecten. De bijeenkomst zal gericht zijn op een directe vertaling van de theorie op de praktijk. Inbreng van eigen voorbeelden zijn welkom.

Groepsgrootte:

Max 20 personen

Cursusmateriaal:

Op de cursus ontvangt een handouts van de presentatie. Het materiaal zal tevens digitaal aan u worden verstuurd.

Kosten:

Het standaard tarief bedraagt € 175,00 (excl. BTW) per persoon. Bent u relatie/ bekend bij InterConcept en/of PlanGarant geldt een gereduceerd tarief van:
€ 125,00 (excl. BTW) per persoon.

Locatie en tijd:

De cursussen vinden verspreid door het land plaats, zodat er altijd wel één bij u in de buurt is. De cursus start om 16:00 en duurt tot 20:00. Voor een broodje wordt gezorgd.

Inschrijven:

Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven de cursus Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen. Indien u zich voor een cursus inschrijft en er is geen plaats meer, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

-------------------------------------------------------------------
Kies hieronder naar welke locatie u wilt komen.
Data voor de cursussen worden z.s.m. ingepland. Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief. Bent u nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Meld u dan aan via onze contact pagina.
-------------------------------------------------------------------
Algemene voorwaarden kunt u downloaden onderaan onze pagina.