datum: 25 februari 2017
onderwerp: Woningbouw

Patiovilla's Bosrijk

Het betreft slechts 5 identieke vrijstaande woningen welke uniek zijn in opzet, alle ruimten geconcentreerd rond een patio. Door de patiovilla's op een nochalante manier in het groene landschap te plaatsen, lijkt elke woning anders en is het een parkachtig geheel.

De nieuwe Parkvilla’s worden gebouwd in de groene en levendige omgeving van Bosrijk, onderdeel van de nieuwbouwwijk Meerhoven in Eindhoven.

 

datum: 21 februari 2017
onderwerp: Appartementen

ZELFBOUWERS GEZOCHT IN CHARLOIS

In het voormalige schoolgebouw aan de Maximiliaanstraat 17 in de wijk Oud-Charlois in Rotterdam worden 6 herenhuizen gerealiseerd met grote eigen tuin en 2 riante topappartementen met ruim balkon.

datum: 21 februari 2017
onderwerp: Appartementen

RHAPSODY IN WEST

Middels een tender heeft de ontwikkelcombinatie SBB – De Nijs de opdracht verworven voor de ontwikkeling en realisatie van het Project ‘Rhapsody in West’. De locatie bevindt zich aan het Jan van Schaffelaarplantsoen in Amsterdam West vormt het laatste te bebouwen onderdeel tussen de Bos en Lommerweg en de ring A10. Hier worden, verdeeld over vijf gebouwen, 239 huurwoningen, 400 m2 commerciële ruimte en 196 parkeerplaatsen in onderliggende parkeergarages gerealiseerd.

 

datum: 16 december 2016
onderwerp: Woningbouw

Vrijstaande woning Eindhoven

HETHUIS werkt in een klein hecht team van professionals samen aan particuliere woningbouw. Zij zoeken eerst goede locaties en ontwerpen daar passende, mooie, slimme en duurzame woningen. Van elk woningontwerp wordt er maar één gebouwd!