Erik Schot - Directeur PlanGarant
Ons doel is het waarborgen van de veiligheid en duurzaamheid van bouwprojecten, van ontwerp tot uitvoering.
Erik Schot

Onze diensten

PlanGarant Civiel en Infra (voorheen IRI-BRI) is gespecialiseerd als onafhankelijke kwaliteitsborger gespecialiseerd in voor civiel, water, railinfra en hoogbouw bouwwerken. Onze diensten omvatten een risico-gestuurde en onafhankelijke controle van het bouwproces, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide ervaring en expertise in de sector.  

Grondige kennis en ervaring

PlanGarant Civiel en Infra benut de grondige kennis en ervaring van onze samenwerkende partners om een uitgebreid scala aan diensten te bieden​​. We functioneren niet alleen als een instrument voor verzekeraars bij Verborgen Gebreken Verzekeringen, maar PlanGarant Civiel en Infra is ook actief als onafhankelijk controleur. 

Onze inspecteurs zijn betrokken bij het invullen van inspectieklasse IL3, onderdeel van de uitvoeringsklasse EC3 uit de NEN-EN 1990:2002. Onze diensten ondersteunen de toets capaciteit van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers en helpen bij het verminderen van faalkosten in bouwprojecten​​. 

Daarnaast biedt PlanGarant Civiel en Infra ook diensten aan op het gebied van Risk Control voor de CAR-verzekering. Dit doen we door deze werkzaamheden te integreren in onze TIS-controlewerkzaamheden, wat leidt tot een efficiëntievoordeel en reductie van faalkosten, wat uiteindelijk het project van de opdrachtgever ten goede komt.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager PlanGarant
Huib van de Vrie