Roy Diepeveen - Accountmanager bij PlanGarant
Het mooie van de samenwerking tussen Nijhuis en PlanGarant is dat we verschillende projecten samen hebben. Hierdoor zien we zowel de vergunningsfase als de toezichtfase!
IC.Roy_Diepeveen

Nijhuis Noord

PlanGarant ondersteunt Nijhuis Noord bij de realisatie van 140 woningen in noord Nederland. Verdeelt over twee projecten in Groningen en Oosterwold zijn we betrokken bij zowel de vergunningsfase als de toezichtsfase. Hiermee bedienen we samen de projecten van a tot z. 

PlanGarant ondersteunt Nijhuis Noord bij het toezicht op de realisatie van 126 woningen in Oosterwold. Dit project is interessant om de doorloopsnelheid in de werkzaamheden. Het toezicht en de werkzaamheden van Nijhuis zijn uitstekend op elkaar afgestemd, om zo te komen tot een kwalitatief hoogwaardig project.

Samen met Nijhuis Noord start PlanGarant een proefproject in Groningen. Van ontwerp tot oplevering verzorgen we de bouwtechnische aspecten binnen dit project. Tegelijkertijd wordt dit project vormgegeven volgens de regels van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Dit project is op dit moment in vergunningsfase.

We kijken uit naar de realisatie!

"Wat een fijne samenwerking met PlanGarant op deze projecten in het Noorden."
André Dijken - Nijhuis noord

Waar werken we samen aan?

 

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Neem contact met mij op! 

 

Roy Diepeveen Accountmanager bij PlanGarant
IC.Roy_Diepeveen
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 is de nieuwe Wkb in werking getreden. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.