Erik Schot - Directeur PlanGarant
"Bij PlanGarant streven we ernaar de bouwkwaliteit te verbeteren door onafhankelijke kwaliteitsborging en deskundige controles."
Erik Schot

Toetsing en Beoordeling

Ons team van ervaren ingenieurs biedt gedetailleerde beoordelingen van uw civiele en infrastructurele ontwerpen, zorgt voor naleving van regelgeving en bevordert innovatie. Wij helpen u potentiële risico’s in uw ontwerpen te identificeren en doormiddel van beheersmaatregelen deze risico’s te minimaliseren voordat ze kostbare problemen worden tijdens de realisatie.

Een vooruitziende blik

Risicogestuurde ontwerpbeoordelingen in civiel en infrastructuur leggen de nadruk op een vooruitziende blik. Ze identificeren en mitigeren vroegtijdig potentiële risico's, waarborgen projectintegriteit, en optimaliseren de kosten-efficiëntie. Deze proactieve benadering bevordert duurzaamheid en betrouwbaarheid in de essentiële ontwikkeling.

In onze beoordelingen wordt rekening gehouden met de bouwmethode, constructieve uitgangspunten, lokale omstandigheden en project specifieke omstandigheden. De grondslag van al onze beoordelingen is de bouwregelgeving en aanpalende normeringen.

Kom met ons in contact!

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen onze toetsingen en beoordelingen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Neem gerust contact met me op