We gebruiken cookies op deze website.

Gelly Sehat - Manager Uitvoering bij PlanGarant
Niemand zit te wachten op onaangename kosten binnen een project. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk de BENG berekening op te stellen.
Gelly Sehat

BENG

Per 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouw vergunningsaanvragen voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De BENG kan van grote invloed zijn op het ontwerp en daarmee belangrijke implicaties hebben voor de planning en budget.

Beschikbaar als:
  • Toetsing & Beoordeling

BENG in de praktijk

Om onaangename verrassingen en daarmee faalkosten bij een bouwplan te voorkomen, raden wij aan om zo snel als mogelijk in het proces te beginnen met het opstellen van de BENG berekening. De toetsers en de toezichthouders van PlanGarant hebben een cursus BENG gevolgd waardoor PlanGarant als een onafhankelijk bureau de BENG berekening van de bouwplannen kan toetsen en beoordelen.

 

Ervaringen van klanten:

André Dijken - Nijhuis Noord

Nijhuis

"Wat een fijne samenwerking met PlanGarant op onze projecten in het Noorden."

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze toetsingen en beoordelingen?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen onze toetsingen en beoordelingen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 treedt de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in werking. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.