Robert Boënne - Manager Uitvoering bij PlanGarant
Niemand zit te wachten op onaangename kosten binnen een project. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk de BENG berekening op te stellen.
Robert Boënne PlanGarant

BENG

Per 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouw vergunningsaanvragen voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De BENG kan van grote invloed zijn op het ontwerp en daarmee belangrijke implicaties hebben voor de planning en budget.

Beschikbaar als:
  • Toetsing & Beoordeling

BENG in de praktijk

Om onaangename verrassingen en daarmee faalkosten bij een bouwplan te voorkomen, raden wij aan om zo snel als mogelijk in het proces te beginnen met het opstellen van de BENG berekening. De toetsers en de toezichthouders van PlanGarant hebben een cursus BENG gevolgd waardoor PlanGarant als een onafhankelijk bureau de BENG berekening van de bouwplannen kan toetsen en beoordelen.

 

Ervaringen van klanten:

André Dijken - Nijhuis Noord

Nijhuis

"Wat een fijne samenwerking met PlanGarant op onze projecten in het Noorden."

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Neem contact met mij op! 

Linda Horsthuis Accountmanager bij PlanGarant
Linda Horsthuis
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 is de nieuwe Wkb in werking getreden. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.