Huib van de Vrie - Accountmanager bij PlanGarant
Niemand wil procesvertraging in een vergunningaanvraag. Daarom is het handig om voorafgaand te weten dat je stukken volledig zijn.
Huib van de Vrie

Volledigheidstoets

Met de volledigheidstoetsing van PlanGarant weet je voorafgaand aan het indienen van een vergunningsaanvraag of de stukken volledig zijn. Door onze jarenlange ervaring bij gemeentelijke klanten beoordelen wij of de vergunningsaanvraag voldoet aan de hieraan gestelde eisen.

Met onze volledigheidstoetsing voorkom je procesvertraging in het vergunningsverleningsproces. Hierdoor heb je meer grip op de eigen planning.

Beschikbaar als:
  • Toetsing & Beoordeling

Ervaringen van klanten:

Joop Jansen - Roosdom Nijhuis

Roosdom Tijhuis

"We zochten een praktische partij die samen met ons kan optrekken!"

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 is de nieuwe Wkb in werking getreden. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.