We gebruiken cookies op deze website.

Roy Diepeveen - Accountmanager bij PlanGarant
Neem bij een nieuwe opdracht geen onnodige risico's. Een risicobeoordeling is een kleine moeite met een groots effect!
Roy Diepeveen

Risicobeoordeling

Veel ondernemers vinden het lastig hun belangrijkste uitvoeringsrisico's aan te geven. Bij het aangaan van een nieuwe opdracht focussen we van nature op positief nieuws. We denken dan ook niet graag na over risico’s. Maar de consequentie van het niet toepassen van risicomanagement kan groot zijn. Door zo vroeg mogelijk met onze risicobeoordeling te starten, worden ontwerpfouten voorkomen.

Beschikbaar als:
  • Toetsing & Beoordeling

Risicobeoordelingen in de praktijk

De risicobeoordeling moet alle risico’s bevatten die er mogelijk toe kunnen leiden dat een bouwwerk uiteindelijk -als het klaar is- niet aan de voorschriften van het Besluit bouwwerken leefomgeving (het Bouwbesluit) voldoet. De risicobeoordeling wordt in principe door alle partijen, opdrachtgever, adviseurs en aannemer, gezamenlijk gemaakt. De beheersmaatregelen, nodig om de risico’s tegen te gaan, worden vervolgens vastgelegd in het -door de kwaliteitsborger vast te stellen- borgingsplan.

Ervaringen van klanten:

Joop Jansen - Roosdom Nijhuis

Roosdom Tijhuis

"We zochten een praktische partij die samen met ons kan optrekken!"

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze metingen en keuringen?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen onze keuringen en metingen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 juli 2022 treedt de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in werking. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.