Martijn Visser - Technisch Toetser bij PlanGarant
Details zijn niet altijd het allerleukst, maar wel heel erg belangrijk in het eindproduct.
Martijn Visser

Detailbeoordeling

De bouwkundige detaillering bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit en uitstraling van een gebouw. De kwaliteit van een project wordt immers voor een groot deel bepaald door de toegepaste producten en de detailleringen die als basis dienen voor de verwerking.

Beschikbaar als:
  • Toetsing & Beoordeling

Detailbeoordelingen in de praktijk

Bovenstaande klinkt heel logisch, maar het uitwerken van deze details is vaak een stuk moeilijker. Hoe weet ik of de details ook nog eens in de praktijk uitvoerbaar zijn? Of, hoe weet je dat de detaillering voldoet aan de actuele eisen en voorschriften?

De kwaliteit van detailtekeningen wordt beter als deze gestructureerd wordt gecontroleerd. PlanGarant heeft een toetsprotocol ontwikkeld, hierin komen tien aandachtsgebieden aan de orde. Tijdens onze controle worden de details ten minste op deze tien aandachtsgebieden gecontroleerd.

Ervaringen van klanten:

André Dijken - Nijhuis Noord

Nijhuis

"Wat een fijne samenwerking met PlanGarant op onze projecten in het Noorden."

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze toetsingen en beoordelingen?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen onze toetsingen en beoordelingen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 is de nieuwe Wkb in werking getreden. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.