Huib van de Vrie - Accountmanager bij PlanGarant
Een goede samenwerking opbouwen? Zet twee partijen met wederzijds vertrouwen en veel passie bij elkaar. Dat is het begin van een succesformule.
Huib van de Vrie

Willy Naessens

De samenwerking tussen PlanGarant en Willy Naessens is ontstaan langs de lijnen van het voetbalveld. In de drie proefprojecten die we met elkaar hebben opgestart, werken we naar een gezamenlijk doel toe en zijn de collega’s van beide bedrijven goed aanspeelbaar. We gaan samen voor de winst!

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen zorgt vanaf volgend jaar voor grote veranderingen, het is geen wet die enkel op papier veranderingen brengt. Bas Verbunt, operationeel manager bij Willy Naessens zegt hier het volgende over: “Wij vinden het belangrijk om de veranderingen onder Wkb in de praktijk te oefenen en niet op papier. Het voordeel is dat we nu samen kunnen nadenken over de borging van de interne processen. Hoe kun je ervoor zorgen dat dit wel de lading dekt terwijl je het toch simpel houdt. Dat zoeken we nu uit in deze samenwerking."

“Wij vinden het belangrijk om de veranderingen onder de Wkb in de praktijk te oefenen en niet op papier.”
Bas Verbunt

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Neem contact met mij op! 

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 januari 2024 is de nieuwe Wkb in werking getreden. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.