We gebruiken cookies op deze website.

Klaas Adema - Accountmanager bij PlanGarant
Lucht lijkt zo vanzelfsprekend, maar met een meting weet je zeker dat jouw ventilatiesysteem aan de kwaliteitseisen voldoet.
Klaas Adema

Luchtdebietmeting

De prestaties van het ventilatiesysteem worden met metingen vastgesteld met behulp van een druk gecompenseerde luchtdebietmeter.

Beschikbaar als:
  • Metingen & Keuringen

Een luchtdebietmeting in de praktijk

Bij ventilatiedebieten meten we de toevoer en/of afvoer van lucht. Van alle lucht toevoer- en afvoerventielen in de woning is het ventilatiedebiet vastgesteld voor de verschillende standen van het ventilatiesysteem. Ook het debiet van een eventuele afzuigkap wordt gemeten in de hoogste stand. Deze is echter niet opgeteld bij de totale lucht afvoercapaciteit van het ventilatiesysteem van de woning.

De metingen worden uitgevoerd conform de methode omschreven in NEN 1087 (zoals voorgeschreven in de BRL 8010).

Ervaringen van klanten:

André Dijken - Nijhuis Noord

Nijhuis

"Wat een fijne samenwerking met PlanGarant op onze projecten in het Noorden."

Kom met ons in contact!

Meer weten over onze metingen en keuringen?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen onze keuringen en metingen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager bij PlanGarant
Huib van de Vrie
Heb je interesse? Bel, mail of WhatsApp mij op:

PlanGarant trainingen: Introductie Wkb

Keuringen en metingen

Trainingen: Introductie Wkb

Op 1 juli 2022 treedt de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in werking. De Wkb heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en introduceert onafhankelijke kwaliteitsborging. Door de Wkb verandert de rol van de gemeente tijdens het bouwproces.